Thursday 28 February 2013

Nyugtató shea vajas arckrém problémás bőrre - Jelenlegi ára: 1 290 Ft

Akiknek problémás a bőre, azoknak naponta gyűlik meg a bajuk az arcápolással, hiszen nagyon ügyelniük kell arra, hogy csakis minőségi terméket használjanak, és hogy annak összetevői ne irritálják az érzékeny bőrüket. Manapság pedig kevés olyan terméket találni a piacon, ami tényleg be is válna annak ellenére, hogy mondjuk egy márkás termékről van-e szó vagy sem.
A nagy márkanevek sokkal többet költenek sajnos a marketingre, mint amennyit az összetevők minőségére: persze az emberek legtöbbje még mindig a reklámok hatására vásárol. Gondoljunk bele, mikor elmegyünk a boltba, és azt mondjuk, hogy "Na, ezt vegyük meg, mert annyi jót mondtak róla a reklámban! ”.
A kozmetikai cikkeink javát is ezek alapján a reklámok alapján választjuk ki, hiszen ki ne szeretne úgy kinézni, mint a reklámfilmben látható modellek? De ezek a reklámok elfelejtik például azt közölni, hogy termékeik java vízből áll, a többi rész meg tele van mindenféle kémiai anyaggal? És persze a naiv vásárló megveszi anélkül a terméket, hogy megnézné az összetevőket….. Ezzel pedig főleg a problémás bőrűek járhatnak pórul, hiszen nekik elengedhetetlen ismerni ezeket az összetevőket.
Ha biztos akarsz lenni abban, hogy érzékeny arcbőröd a legmegfelelőbb ápolást kapja, akkor ismerkedj meg ezzel az ápoló és nyugtató hatású készítményünkkel, mely csakis az érzékeny bőrűeknek való összetevőket tartalmaz. Ezek mindegyike 100%-os tisztaságú, ellenőrzött minőségű anyagok, melyek finomítatlan formában kerülnek a krémbe- tehát minimálisra csökkentve az arra való allergiás reakció lehetőségét!
Az összetevőkről:
-Shea vaj
mindkettő rendelkezik azzal a rendkívüli tulajdonsággal, hogy képesek a gyulladt bőr regenerálását, a gyulladások csökkentését, sőt eltüntetését is! Bőrmegújító tulajdonságaik miatt sikeresen alkalmazhatjuk ekcéma, pikkelysömör és egyéb súlyos bőrbetegségek tüneteinek kezelésére is akár! Fertőtlenítő hatásuk révén pedig meg is előzhetjük a problémák kialakulást, miközben bőrünk teljesen megújul! Egyben hidratálnak, nyugtatnak, regenerálnak és gyulladáscsökkentő hatással is bírnak!
-Kókusz olaj
-Kakaó vaj: Bőrmegújító hatását is igazolt, ugyanis tele van polifenolokkal, ezáltal pedig képes a bőrszöveteket regenerálni.
-Méhviasz: hatására bőrünk megpuhul és feszessé válik, javul a bőr sejtjeinek regeneráló képessége, baktériumölő hatása van, nyugtatja a bőrt és megakadályozza a gyulladások kialakulását, serkenti a vér keringését, jelentős az antiallergén hatása.
-Ligetszépe olaj: Biztosítja a bőr egészségét, és támogatja az öngyógyító képesség jó működését. Enyhíti a bőrbetegségek és kisebb bajok tüneteit, csökkenti a lobokat, a pikkelysömör, ekcéma, továbbá a bőrgyulladások minden fajtája ellen beválik. Értékes összetevői megakadályozzák a bőr vízvesztését, kiszáradását, segítik a bőr védőrétegének helyreállítását, a bőr megújulását, hidratáló hatásúak.
-Körömvirág olaj: legendás a gyógyereje: serkenti a szövetek regenerálódását, ezért kiváló bőrkiütésre, kicserepesedett, repedezett bőrre, horzsolásokra, bőrbetegségekre és pattanások kezelésére is.
-Mandula olaj: Az édes mandula olaja minden bőrtípusra jó, különösen alkalmas az ekcémás bőr kezelésére. Enyhíti a viszketést, a bőr ingerlékenységét és a gyulladásokat, ezenkívül megnyugtatja, puhábbá, simábbá teszi a bőrt.
-E-vitamin olaj: Elősegíti a bőr megújulását és egészségének fenntartását. Szabályozza a bőrünk nedvességtartalmát, ezáltal kisimítja,  rugalmassá teszi azt. Különösen ajánlott száraz, pikkelyes bőr esetén.
-Egy csepp levendula olaj: segíti a gyulladt bőr gyógyulását. Pattanások, ekcéma esetén is nagyon ajánlott!
 Ha szeretnéd bőrödet biztonságban tudni, és a lehető legjobbat megadni neki, akkor feltétlenül rendeld meg ezt a nyugtató, különleges arckrémet!


Jelenlegi ára: 1 290 Ft

Az aukció vége: 2013-03-07 09:11
. Nyugtató shea vajas arckrém problémás bőrre - Jelenlegi ára: 1 290 Ft

0 comments:

Post a Comment