Friday 22 February 2013

Építésügyi hatósági eljárások - Jelenlegi ára: 570 Ft

Mind a jogalkalmazó hatóságok, mind az építészeti-műszaki tervezők, mind pedig az építtetők számára gondot okoz az építésre, ezen belül is az építésügyi hatósági eljárásokra vonatkozó jogszabályok változásának nyomonkövetése, alkalmazása, betartása és betartatása.
A könyv szem előtt tartva az eljárási terhek könnyítéséhez, a jogok érvényesüléséhez fűződő építtetői érdekeket, valamint az egységes jogalkalmazás iránti igényt is - összhangban a 2005. november 1-jén hatályba lépő új közigazgatási eljárási törvénnyel, valamint az épített környezet alakításáról és védelméről szóló, 2006. május 1-jén hatályba lépő törvényi módosítással - bemutatja az építésügyi hatósági eljárások teljes skáláját és átláthatóbbá igyekszik tenni azokat.
Részletezi a szakhatóság, a közművek, a kéményseprő, a tervtanács, a szakértő, a települési önkormányzat és más szerv közreműködését az építésügyi hatósági eljárásokban, az eljárásokra vonatkozó differenciált ügyintézési határidőket, az építésügyi hatósági döntések fajtáit, ismerteti az egyes eljárási fajták menetét, azonban nem helyettesíti az építésügyi hatósági eljárásokra vonatkozó jogi szabályozásokat, és nem mentesít azok pontos megismerésének kötelezettsége alól sem.
Megszűnt bolt készletéből, új példányok


Jelenlegi ára: 570 Ft

Az aukció vége: 2013-03-14 08:18
. Építésügyi hatósági eljárások - Jelenlegi ára: 570 Ft

0 comments:

Post a Comment