Wednesday 19 September 2012

Exkluzív terepbabakocsi Piccolino Voyager - Jelenlegi ára: 24 900 Ft


Eladó a képeken bemutatott nagyon szép Piccolino Voyager típusú terepbabakocsi gyönyörű okker -bézs színösszeállításban.  
Újszülött kortól használható babajárgány  extra futóművel! A modern teleszkópos futómű magas komfortot nyújt a babának gyenge minőségű utakon is ,  nagy , fix , tömör kerekekkel...
Egyéb jellemzői:
-2 irányból tolható
-Tolókar magassága állítható
-Háttámla több fokozatba állítható , vízszintesig fektethető
-Tágas fekvőfelület 
-5 pontos biztonságiöv puha párnákkal
-Lábzsák, melynek praktikus megoldása a 2 cipzár, nem kell levenni a zsákot ahhoz, hogy hozzáférj a babádhoz és még azt is valahova pakolászni.... hanem rajta maradhat a kocsin.
-Egy felpattintható alkatrész , mely lábnál zárttá teszi a fekvőfelületet, ez a ";; mélykocsi";; funkciója. .
-Amikor a baba már nagyobb és ülve utazik, akkor a fekvőfelület végső részét le lehet hajtani , az előbbi alkatrész helyére tálcát kell pattintani, így lesz a kocsi sportosítva.  
-A paraván hátulján zsebek... továbbá a paraván hátulja és teteje is nyitható így nyáron szellősebbé tehető a baba fekhelye, illetve amikor a baba már nagyobb és hátulról tolod, akkor a tetején lévő betekintőablakon kersztül ráláthatsz a gyermekre. Paraván elejéből kihajtható silt.
-Tartozik hozzá textilmózes, amely segítségével a baba könnyebben ";; mobilizálható";;, különösen praktikus ez azoknak akik emeleten laknak és a babakocsit nem tudják felvinni.  
-Esővédő
Funkcionálisan teljesen jó  állapotban van ,  a huzat is nagyon szép tiszta  , szakadás,  foltmentes! A paravánon van egy kis fakulás, alaposan körbefényképeztem, szerintem nem feltűnő.
Minden részletében gondosan kidolgozott, modern 
babakocsi, nagyon jól kihasználható újszülött kortól végig, hiszen nagyon jó tágas belsőtere van, így a nagyobb babák is kényelmesen elférnek benne.  
Nagyon jó és mutatós babakocsi , az új árárnak feléért!



Jelenlegi ára: 24 900 Ft

Az aukció vége: 2012-09-17 16:38
. Exkluzív terepbabakocsi Piccolino Voyager - Jelenlegi ára: 24 900 Ft

0 comments:

Post a Comment