Sunday 23 December 2012

ADIDAS ORIGINALS extra,egyedi,kapucnis dzseki - Jelenlegi ára: 5 990 Ft

Az aukció tárgya a képeken látható EREDETI, MÁRKABOLTBAN VÁSÁROLT, TEHÁT NEM "TÖRÖKADIDASZ" : ) VAGY NEM "KÍNAIADIADOSZ" : ) férfi bélelt széldzseki.
VILLÁMÁRON ÁLLOM A TELJES POSTAKÖLTSÉGET ELSŐBBSÉGGEL, AJÁNLVA!!!
Beleírt méret 4XL, a férjemé a dzseki, aki 194cm magas és 120kg, normális esetben 2XL-es méretet hord, de neki jó a kabát.
Gyönyörű, kifogástalan állapotban van, kb. 2-szer viselte néhány óra hosszáig.
Kérlek mindenképpen a fent megadott méreteket is vedd figyelembe!!!! Köszönöm.
Színe extra bordó, fényes anyagból. Kapucnis, de a kapucni becipzározható a gallér részbe, ha nincs rá szükség. A két karnál lévő anyagrész lyukacsos légáteresztő (dupla anyagból van), de a kabát vízálló.
Átmeneti dzseki, bélés van benne. A fotókon is látható. 4db zseb van rajta elöl, 2db bal/jobb oldalon alul, ill. mellrésznél bal/jobb oldalon még 2 zseb, cipzáras mind a négy zseb. Bal oldalon belül, szintén van egy becipzározható belső zseb.
Bal váll első-hátsó részén található ADIDAS felirat, gumis anyagból van rányomva a dzsekire. A derék résznél gumírozott.
Egyedi darab, biztosan nem találkozol vele szemben az utcán. : ) Érdemes megnézni a fotókat, nagyon szép, hibátlan.
Ha ellátogatsz a galériámba, rengeteg hasonló méretű márkás ruhát, ruhacsomagot találsz nálam. Egyedi és minőségi ruhák saját használatból, garantáltan eredeti minden egyes termék.



Jelenlegi ára: 5 990 Ft

Az aukció vége: 2013-01-11 11:48
. ADIDAS ORIGINALS extra,egyedi,kapucnis dzseki - Jelenlegi ára: 5 990 Ft

0 comments:

Post a Comment