Wednesday 21 November 2012

Apple iPad 3 Karcálló fólia Full Body CSÚCSMINŐSÉG - Jelenlegi ára: 5 490 Ft


Eladó egy vadonat új sosem használt
karcálló védőfólia szett " Apple iPad 3  " telefonhoz.
A fólia a telefon egész testét beborítja: a kijelzőjét, a hátlapot és az oldallapokat is.
A gyártó élettartam garanciát vállal a termékre, aminek az esetleges érvényesítéséhez szükséges dolgokat mellékelem a csomagban.
Ez a fólia teljesen karcolhatatlan, anyaga poliuretán, amit hosszas fejlesztések alatt kísérleteztek ki különféle célokra (például nagy igénybevételű haditechnikai alkatrészek védelmére)
Made in USA, nem kínai bóvli.
Több millió eladott fólia világszerte ebből az anyagból... a vevők imádják és minden telefonukra ezt szeretné, aki egyszer kipróbálta a minőségét
Segítségével többé nem kell vigyázni a telefonra vagy tokban hordani, a full body fólia beborítja a készülék egész testét, így kényelmeseb a használat és gyönyörű a telefon.
Ha esetleg leválna, megkarcolódna, elszíneződne az egyébként kristálytiszta fólia, akkor szó nélkül akárhányszor kicserélik, csak vissza kell küldeni nekem és én küldöm vissza Amerikába és aztán a kedves vevőhöz az újat (2hét a csere kb).
Az átlagos fóliák (PET és egybéb anyagból készültek) merevek és könnyen karcolódnak. A poliuretán fólia viszont hozzáidomul a testhez, amire helyezték, így lehetséges felhelyezni görbült hátlapokra és oldallapokra is. (:
A piacon egyedülálló módon a poliuretán fóliáknak van emlékezőtehetségük. Ezt az jelenti, hogyha esetleg megkarcolódna a fólia, akkor is 1-2 napon belül visszaugrik az eredeti sima állapotába, és újra makulátlan a telefon.
Szállítás 1-max. másfél hét alatt!!!
Erre a készülékre rendelésre van fóliám
Felhelyezése hasonló a drágább fóliákhoz mint pl. Zagg Invisible shield vagy IPG, tehát nedvesen kell felhelyezni a fóliát, nem szárazon.
Viszont ezt a fajta fóliát mosogatószeres vízoldattal, egy plasztikkártyával, és az ujjunk segítségével tudjuk tökéletesen applikálni.
Videót küldök a felhelyezésről minden vevőmnek ezen felül, így látni fogod, hogy milyen pofonegyszerű (:
Kattints ide a további felhelyezési tanácsokért!!!
A termékem márkája egyik sem az előbb felsoroltakból, hanem az amerikai Clear-Protector nevű cégtől szerzem be őket viszonteladói, kedvezményes áron. (Az USA-ban az egyik vezető fóliaforgalmazó vállalat)
Rengeteg készülékre van fóliám, kérezz bátran, hogy mire kell vagy kattints ide a továbi termékeimért!!
Vásárolj Profi eladótól számlával és garanciával, hogy mindenképpen elégedett legyél (:



Jelenlegi ára: 5 490 Ft

Az aukció vége: 2012-11-30 23:20
. Apple iPad 3 Karcálló fólia Full Body CSÚCSMINŐSÉG - Jelenlegi ára: 5 490 Ft

0 comments:

Post a Comment