Wednesday 25 July 2012

Új multifunkciós babaágy teljes felszereltséggel - Jelenlegi ára: 1 Ft

Új multifunkcionális babaágy teljes felszereltséggel most 1Ft-ról (Csak rövid ideig)
Sok szülőnek ismerős a probléma: Fölsír az éjjel közepén a baba, tehát fölkelni, átmenni a gyerekszobába a babaágyhoz, kivenni a csöppséget és megnyugtatni. Hogyha újra elaludt, visszavinni az ágyhoz. Ezután kezdődik az egész procedúra előröl.
Ezzel az ággyal megoldhatja a problémát: A baba a saját kis ágyában fekszik és mégis közel van önhöz. Hogyha sír, nem kell fölkelni, csak hozzáfordulni és megnyugtatni. Így együtt, könnyen újra elalhatnak.   Ez egy praktikus és kellemes megoldás.
BIZTONSÁG!
Az kiságyat könnyedén a szülőágyhoz csatlakoztathatja, hogy mindig közel legyen a babához. Természetesen négy db fékkel ellátott görgővel van felszerelve a babaágy a maximális biztonság érdekében.
RUGALMASSÁG!
Az ágy magassága 6 fokozatban állítható, mindegy tehát, hogy milyen kivitelezésű a szülői ágy, mindenképp rá lehet állítani a kiságyat. Ezen felül jár a kiságyhoz egy baldachin is, amely főleg nyáron biztonságot nyújt a gyermek számára szúnyogok ellen.
 
FUNKCIONALITÁS!
Gyorsan és könnyedén átalakítható. Így a kiságyból gyorsan egy praktikus gyermekpad lesz. A babágytól a kisiskolás korig multifunkcionálisan használható a bútor.
A 180 fokban elfordítható görgők segítségével könnyedén átlehet helyezni egyik helyiségből a másikba és természetesen a görgőket rögzíteni is lehet egy mozdulattal.
 
 
Előnyök összefoglalva:
magasság több fokozatban állítható
nagy terhelhetőség, masszív, stabil kivitel
könnyen tisztítható felület
könnyű összeszerelés
lekerekített fa, nincsenek éles sarkok, peremek
4 lefixálható görgő, így az ágy nem tud elcsúszni
minőségi fa anyag
 
méretek:
szélesség: 95cm
magasság: 85cm  (baldachinnal 142cm)
mélység: 50cm
anyag: 100% poliészter és fa
 
Szállítási terjedelem:
1db babaágy
1db fejpárna
1db takaró
1db párnahuzat
1db takaróhuzat
1db fekvőrész huzattal
1db baldachin
felépítési útmutató
összeszereléshez szükséges kellékek
1év garancia
Garancia info:
FIGYELEM:  Sok eladó „ EU Garanciával", "gyári garanciával" árusítja termékeit ezzel kivonva magát a felelősség alól.   Itt egy esetleges meghibásodásnál a legtöbb  esetben a vásárlónak kell gondoskodnia a cseréről, alkatrész utánpótlásról a külföldi gyártónál, ami sok esetben egyszerűen kivitelezhetetlen.
Nálam ez nem így van!!
A GARANCIÁÉRT ÉN személyesen vállalom a felelősséget legyen szó alkatrész utánpótlásról vagy adott esetben komplett cseréről 



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2012-07-22 22:15
. Új multifunkciós babaágy teljes felszereltséggel - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 comments:

Post a Comment