Wednesday 27 June 2012

Avon Anew Rejuvenate Glikolsavas éjszakai szérum - Jelenlegi ára: 1 699 Ft


csak ma ezen az áron
3600ft helyett
Termék leírása
Újratextúrálja a bőrt, segít csökkenteni a ráncokat és kisimítani a bőr felületét. Enyhíti a bőröregedésből származó károsodásokat, így segít a bőrtónus javításában. Megerősíti a sejtek közötti kapcsolódásokat, ezáltal simábbá teszi a bőrt.
 
A professzionális ránctalanító arckezelés ihlette
Az Anew laboratóriumokban megalkotott innovatív technológiák, melyeket professzionális ránctalanító kezelések inspirálnak, elősegítik a fiatalosság megőrzését. Az Anew Rejuvenate termékcsaláddal fantasztikus eredményeket érhet el. Az Anew Rejuvenate termékek formuláját professzionális ránctalanító kezelések ihlették:
RÁNCCSÖKKENTÉS: Facial FX technológia - megerősíti a sejtek kapcsolódását, valamint segít, hogy a bőr simább, kevésbé ráncos és egyenletesebb tónusú legyen.
MÉLYTISZTÍTÁS: Exfo-Smoothing komplex - a bőrfelület simábbá tételét célozza meg. Frisebbé varázsolja a bőrt és segíti az aktív hatóanyagok bőrbe jutását.
PÓRUSÖSSZEHÚZÁS: MiniExtraction technológia - formulája mikroösszehúzódások ezreihez hasonlóan hat, ezáltal segít, hogy a pórusok kevésbé láthatóak legyenek.
Az Anew Rejuvenate revitalizáló szérum hatása 3-szor erősebb, mint az Anew Rejuvenate éjszakai krémé. Használja ezt a terméket, ha sürgősen frissebb, fiatalosabb bőrt szeretne.
Első használat után*
élénkebbnek tűnik tőle a bőr.
7 nap után*
a finom ráncok elkezdenek feltöltődni
a bőrtónus egyenletesebbnek tűnik, a pórusok csökkenni látszanak.
2 hét után*
csökkennek a ráncok;
a bőr fiatalosabbnak tűnik.
* 100 fő bevonásával az USA-ban végzett, 4 hetes fogyasztói véleményfelmérés (#04-062) alapján.
Csökkenti a ráncokat és pórusokat, kiegyenlíti a bőrtónust. Bőre olyan kipihentnek fog tűnni, mintha most érkezett volna meg a nyaralásból!
Személyes átvétel Bp. 11. kerületben , de szívesen postázom is, az adott postai díjszabások szerint.
Első személyes átvétel és postázás: május  7. -e.
Ha van kedved nézd meg a többi aukciómat is, mert nagyon sok szép  új AVON kozmetikumom is van. Folyamatosan töltöm fel őket.
Így akár a postaköltségen is spórolhatsz!



Jelenlegi ára: 1 699 Ft

Az aukció vége: 2012-06-29 14:33
. Avon Anew Rejuvenate Glikolsavas éjszakai szérum - Jelenlegi ára: 1 699 Ft

0 comments:

Post a Comment